Forum Remaja

the place where we can share our relief
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Wat duit PTPTN dan JPA anda beranak pinak dlm BANK

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
munchys
Newbie
Newbie


Number of posts : 2
Registration date : 2010-10-12

PostSubject: Wat duit PTPTN dan JPA anda beranak pinak dlm BANK   Tue Oct 12, 2010 4:57 am

2kali.com|Pasif Income|Modal:RM60
Anda ingin keuntungan setiap bulan?Tapi malas nak cari downline....malas nak jumpa orang...xpandai nak promosi link....macam2 lah...sekarang inilah peluangnya...biz yang baru dilancarkan 21hb Jun 2010...2kali.com

Meh saya terangkan serba sedikit pasal biz nih....

Nama biz : 2kali.com
Nama company : Ezey Marketing
Kod pendaftaran SSM : 001961614-A
Alamat company :
Level 23, Menara Landmark,
No.12, Jalan Ngee Heng, 80000,
Johor Bahru, Johor D.T

Modal : RM60
Keuntungan : RM30 setiap 30 hari

Apa yang saya perlu lakukan dalam biz nih??
Anda perlu melakukan pembayaran sebanyak RM60(1 lot)...Tunggu 30 hari...dan dapat pulangan RM90

Ape produknye??RM60 tu untuk ape??
Company ni menjual lot pengiklanan di website mereka. 1 lot = RM60.

Mane datangnye RM90 tuh???
RM60 adalah 'tiket' untuk anda menggunakan lot pengiklanan di website mereka. Selepas 30 hari, lot iklan akan expired dan duit RM60 anda akan dipulangkan bersama-sama dengan 'perkongsian keuntungan' syarikat sebanyak RM30.

Apa hak saya untuk dapat keuntungan syarikat??
Apabila anda membayar RM60 kepada syarikat, ini bermakna anda adalah pelabur dalam syarikat.Anda boleh diibaratkan seorang pemegang syer dalam syarikat. Apabila cukup bulan, anda berhak mendapat sebahagian keuntungan syarikat.

Mana datangnya keuntungan tersebut??
Syarikat Ezey Marketing menjalankan perniagaan dan mendapat keuntungan dari pembinaan laman web, penjualan produk digital, dan mereka membeli lot2 iklan secara pukal dengan harga yang murah dan menjual kembali dengan harga yang lebih tinggi. Selain itu, kos promosi juga tidak digunakan memandangkan mereka bergantung kepada anda untuk mempromosi biz mereka.Di situlah datangnya keuntungan..

Bagaimana pelan biznes ini??saya kurang jelas...
Anda boleh membeli lot iklan dengan harga 1 lot = RM60...maksimum pembelian bilangan lot dalam sehari ialah 50 lot(RM3000)...kemudian anda perlu tunggu 7 hari untuk membuat penambahan lot lagi(perlu tunggu untuk stok lot iklan yg seterusnya).

1 lot iklan = RM60, tunggu 30 hari kemudian terima RM90, keuntungan RM30
Kemudian, anda boleh melakukan pembelian semula dengan pulangan RM60 anda. Dan anda perlu tunggu 30 hari seterusnya untuk menerima keuntungan RM30 yang kedua...begitulah seterusnya,,,

1 lot = RM60 = keuntungan, RM30 (selepas 30 hari)
10 lot = RM600 = keuntungan, RM300 (selepas 30 hari)
50 lot = RM3000 = keuntungan, RM1500 (selepas 30 hari)

Apa yang saya boleh buat dengan lot iklan yang diberi??
Anda boleh guna untuk promot bisnes anda,blog anda,atau website anda.Facebook juga boleh dipromosikan.Bergantung kepada anda..

Memang tak perlu cari downline??

ya, mmg tak perlu.Tapi anda boleh juga melakukan promosi link anda.anda akan dberi komisyen jika ada sesiapa yang mendaftar dibawah anda.Inilah sebabnya biz ini dinamakan 2kali...2kali pendapatan...pasif income dan aktif income..


Untuk maklumat lanjut, boleh layari-------> http://www.2kali.com/?s=1861 <--------


Jom join ramai2.....

Add YM duda_semasa@yahoo.com untuk pertanyaan dan sebarang kemusykilan...

PERINGATAN : SEBARANG RISIKO DAN KERUGIAN ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI. SETIAP BISNES MEMANG MEMPUNYAI RISIKO DAN TIDAK DAPAT DIELAKKAN. ANDA MEMPUNYAI HAK UNTUK MENYERTAI ATAU TIDAK. TAKE IT OR LEAVE IT.
Back to top Go down
View user profile
 
Wat duit PTPTN dan JPA anda beranak pinak dlm BANK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MOC - ANZ Bank (art deco style)
» Blue's Bank event system
» Christmas Village
» Might need an engine for the 74...
» Alternative bank notes

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Remaja :: Remaja & Perniagaan-
Jump to: