Forum Remaja

the place where we can share our relief
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kesian cik din! jom cuba yang baru

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
saya yama
Newbie
Newbie


Number of posts : 2
Age : 23
Location : umah cik senah
Registration date : 2012-02-15

PostSubject: kesian cik din! jom cuba yang baru   Thu Feb 23, 2012 10:14 pm

duit...duit...duit..
semue pun duit.. sbb duit gak lah gua join menatang 2kali.com nie!
sbb duit gak lah cik din kene maki, kene sumpah, kene ugut, kene sgala bende lah.
tapi gua tak lah marah sangat kat lu cik din.. sbb gua dapat gak pulangan mase awal2 dulu.
dapat gak arh rase hidup senang bila hari2 ada duit..
dpt gak arh dngar berita mmber tnggal kat kondo time bljar tak guna duit mak bapak...

tapi...

mastermind, lu buat hal. bila dunia di ikut kan tu yang lesap duit ahli2 semua. ngan gua sekali dapat effect ngatif die. bello~~
ikut hati nak jek gua bakar lu dngan lu punye doremi 2kali.com nie. tapi gua tak giler.. mende mcam nie mmg tak bley tahan lama tak...

tapi.. dunia skrang nie pusing2 dlam alam maya nie ada jek pluang nak dpat duit. as long as korang ada usaha... btol?

bila gua dah pusing2. gua jumpe nie http://iluvurl.com/cikct (kelab jutawan). so far not bad.. ada jek ruang nak dapat duit. KJ nie lagi best arh untuk gua sbb bnyak bende yang gua belajar.

rezeki tuhan bagi.. tak rugi pun cuba sesuatu untuk dapat effect yang positif..

semoga siapa yang bace nie dapat arh same2 berjaya!
Back to top Go down
View user profile
akmalfaiq
Newbie
Newbie


Number of posts : 1
Age : 31
Location : Kuala Pilah
Job/hobbies : Jamming
Registration date : 2012-03-23

PostSubject: Re: kesian cik din! jom cuba yang baru   Fri Mar 23, 2012 4:48 am

menarik nih...
Back to top Go down
View user profile http://www.Maskahwin.com/index.php?ref=akmalfaiq
 
kesian cik din! jom cuba yang baru
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Remaja :: Remaja & Perniagaan-
Jump to: