Forum Remaja

the place where we can share our relief
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mari Tolong Keluarga Tersayang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 109
Registration date : 2008-08-22

PostSubject: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Fri Aug 29, 2008 9:09 pm

Salam semua...

Selamat Hari Merdeka dan selamat menunaikan ibadah puasa.

Sempena Bulan Ramadhan yang mulia ini...apa kata kita berniaga tolong family....insya'Allah hasil yang kita perolehi akan diberkati....Adakah anda pernah berniaga?

Back to top Go down
View user profile http://remaja.friendhood.net
drexar
Junior
Junior


Number of posts : 13
Location : Cyberjaya
Job/hobbies : Graphic Designer
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Wed Sep 10, 2008 7:09 am

saya pernah berniaga dulu... dekat bazar ramadhan kat port dickson.. jual mee goreng, char kuew tiow goreng, bee hoon dan macam2 lagi... masa tu kalo tak silap time sekolah lagi.. tolong pakcik berniaga kat bazar..

penat sungguh tu.. banyak kali masak... penat2... tapi seronok dapat tengok macam2 org kat situ hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile http://voy.com.my
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 109
Registration date : 2008-08-22

PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Wed Sep 10, 2008 9:10 am

memang best berniaga, banyak yang kita boleh belajar bila melihat sekeliling daripada kita buat keje duduk kat meja depan komputer hari-hari...jauh perjalanan...luas permandangan...thats is dunia drexar...tapi akhirat jangan lupa...


p/s admin suka tengok gelagat manusia...hehe...
Back to top Go down
View user profile http://remaja.friendhood.net
drexar
Junior
Junior


Number of posts : 13
Location : Cyberjaya
Job/hobbies : Graphic Designer
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Wed Sep 10, 2008 9:18 am

betul2 dalam apa2 kita buat jangan lupakan akhirat Smile
Back to top Go down
View user profile http://voy.com.my
amin
Senior
Senior


Number of posts : 19
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Fri Sep 19, 2008 1:53 am

tapi 1 je yg x best kalu niage ni,bile x laku na wat pe dng sume makanan yg x laku 2 xkan kite je nak makan,nanti jadi gemuk lak scratch
Back to top Go down
View user profile
xubyedah
Super Duper Duper Senior
Super Duper Duper Senior


Number of posts : 83
Age : 34
Job/hobbies : Sudoku
Registration date : 2008-08-27

PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Fri Sep 19, 2008 2:41 am

amin sedekah lah kat org lain..mungkin,,bagi amin ,tak perlukan semua tu..tapi ader org langsung xde nak dimakan tau.. Sad .
tak pun sedekah kt akak ni ha..berbuka mkn iikan masin..dgn nasi kosong jer..hu.huu.. Sad
Back to top Go down
View user profile
amin
Senior
Senior


Number of posts : 19
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Fri Sep 19, 2008 2:47 am

cian kat akak
Back to top Go down
View user profile
jerul
Junior
Junior


Number of posts : 11
Age : 34
Registration date : 2009-07-05

PostSubject: jom tolong keluarga   Sun Jul 05, 2009 11:26 pm

betul tu...bulan posa ni bulan rezeki..

Kerja-Mudah.com
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mari Tolong Keluarga Tersayang   Today at 3:20 pm

Back to top Go down
 
Mari Tolong Keluarga Tersayang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Buzzard Cam 1 - Mari and Mihkel
» Mai-HiME: Manga or Anime?
» Upsala Ekeby (Sweden)
» Tumhari Paakhi written Update 3rd feb
» Replacing Karan was like a bomb blast in my head: Raqesh

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Remaja :: Remaja & Perniagaan-
Jump to: