Forum Remaja

the place where we can share our relief
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 JOMLA BUAT DUIT BERMULA DENGAN RM 5 JE MODALNYA!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
marissa152
Newbie
Newbie


Number of posts : 3
Registration date : 2008-12-17

PostSubject: JOMLA BUAT DUIT BERMULA DENGAN RM 5 JE MODALNYA!!!!   Wed Dec 17, 2008 12:06 am

Kepada anda yang budiman..

korang nak tambahkan pendapatan korang x?

aku leh tolong korang..

Sesiapa pun leh join program ni..Jangan risau..

Dengan modal hanya RM5, korang leh dapat income sehingga RM1220k++..

Xpercaye ke?..Rugi lah kalau korang semua xnak cuba program ni..Ni bukan sim cepat kaya..

Jangan takut..program ni betul2 wujud dan memang menguntungkan..

Pertama sekali, korang perlu daftar dan buat pembayaran di bank sebanyak RM5 je..LANGKAH-LANGKAH yang perlu korang ikut akan diterangkan dengan jelas dalam laman web yang telah disediakan..

Jangan risau la..Aku bercakap benar yang program ni betul2 wujud dan memang menguntungkan sekali..

Memang rugi la kalau korang sia-siakan peluang yang ada di depan mata korang..

korang cuma daftar & bayar RM5 sahaja..Kalau korang xbayar pendaftaran,nanti korang xleh dapat keuntungan sebab ID korang xkan diaktifkan selagi korang xbayar RM5 je tu..

Lepas tu, duk diam2..aku yg akan bekerja 24 jam sehari mencari downline untuk korang..

kalau korang rajin nak cari downline sendiri, pun tak pe..tapi kalau rasa malas nak cerita and anta emel sana sini, korang duk diam aje la.. xyah buat ape2..tunggu aje duit masuk.

Jangan risau sebab program ni dah limit bawah aku kena ada 5 downliner aje..x boleh lebih.. org ke enam tu auotomatik kene pass kat org bawah..so korang tak yah risau aku makan sorang la ek..

setakat ni aku boleh dapat sehingga 10 org ahli baru sehari.. kat siapa aku nak bagi downline aku tu??? kat korang yg join team aku lahh kan?...

so camner? minat tak? sapa tak nak tu memang rugi la... program lain, korang kene anta emel sana sini. kat program ni, di bawah aku, korang tak yah wat ape2 sbb aku yg buat untuk korang..korang cuma daftar n buat bayaran RM5 sahaje.

bole dapat sehingga RM1220k ++... banyak tu... sapa tak mau..Korang xmau ke?

xnak ke beli kereta sendiri? Beli rumah? Bayar duit pengajian? Xnak ke? Rugi la kalau korang xnak..

Fikir lahhh..RM1200K tu..Saper xnak..Jom2..Xrugi lah..Bisnes ni x tipu punye..

RM5 je modalnya..

Alaaa..daripada korang abiskan duit berpuluh-puluh ringgit untuk benda2 yang x berfaedah, apa salahnya korang gunakan hanya RM5 sebagai modal untuk korang dapatkan duit yang berlipat kali ganda daripada modal hanya RM5 tu..

Sape yang x nak tu memang betul2 rugi lah..Aku dulu xpercaya gak..Tapi bile dah join program ni, aku makin bersemangat sebab memang berbaloi aku keluarkan RM5 sebagai modal..Untung sangat2..

kalau nak join, klik URL di bawah ni..


http://rm5je.com/?ref=8951

http://rm5je.com/?ref=8929

http://rm5je.com/?ref=8791

Daftarlah segera dan nikmati keuntungan berlipat kali ganda!!!

Di sini, banyak kelebihannya!!!
Back to top Go down
View user profile
 
JOMLA BUAT DUIT BERMULA DENGAN RM 5 JE MODALNYA!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» help batteryman deck
» Chinese privet in a new pot
» MG Hi-Nu Gundam ver PAO
» Anzo-sama GFX Shop!
» Dan x Tsunade or Jiraiya x Tsunade?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Remaja :: Remaja & Perniagaan-
Jump to: